Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

10 i slagsmål i Frognerparken

Foto: (Kjetil Mæland)
Sist oppdatert:
Tre personer er skadd etter at nær 10 personer barket sammen i slagsmål i Frognerparken fredag kveld.

Det enorme slagsmålet skal ha startet etter at noen gutter snakket med en jente i Frognerparken fredag kveld. Noen andre gutter likte ikke dette og grep inn. Vitner har fortalt at opp mot 10 personer barket sammen, med spisse våpen og bare nevene.

- To personer av somalisk opprinnelse ble brakt til Legevakten, en av dem hadde fått et risp fra en spiss gjenstand, forteller vaktleder ved kriminalvakta ved Oslo politikammer, Lennart Kyrdalen til TV 2 Nettavisen klokken 05.45.

Ingen alvorlig skadet

- En tredje person, av norsk opprinnelse, er innlagt ved Ullevål universitetssykehus. Vi har ikke fått noen tilstandsrapport på ham, annet enn at han ikke skal være alvorlig skadet og ikke har knivskader.

Da politiet ankom åstedet, fant de den norske ungdommen i en hage like ved Frognerparken, og både han og de andre to skadde ble hentet av ambulanser.

17-19 år gamle

- Ingen er pågrepet i saken, men de to som ble brakt til Legevakten, ble avhørt umiddelbart. Andre enn disse tre har vi ikke kommet i kontakt med, opplyser Kyrdalen.

Politiet sier at det er ungdommer i alderen 17-19 år som har barket sammen i Frognerparken.

Politiet ble varslet ved 22.30-tiden. Knivstikkingen skal ha skjedd ved hovedinngangen til parken. Mange ungdommer hadde samlet seg i parken den varme sommerkvelden.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!