RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

10 tegn på at du er gifteklar

Sist oppdatert:
Mange velger å fri i julen. Er du klar for å gifte deg? Her er 10 tegn på at du er akkurat det.

(SIDE2): De fleste menn ønsker å gifte seg på et eller annet tidspunkt. Tanken på å gi seg hen til èn kvinne for resten av livet kan være skremmende for mange. Men er man klar for det er det ikke noe skremmende å gå til alters med kvinnen man elsker.

Her er 10 tegn på at du er klar for å spørre kvinnen i ditt liv det viktige spørsmålet.

1. Du vil slå deg til ro
Synes du livet til dine single venner virker hektisk og slitsomt? Om du føler dette og samtidig er på søken etter noe mer, så holder du på å godta det som måtte komme en dag¿.et ønske om ekteskap. Om du synes det utenkelig nå er blitt en idé du kan leve med er du på god vei til å bli vandt med tanken til et liv med kvinne du elsker.

2. Du vil leve livet med henne
Om du har opplevd at du svaner henne når du er bortreist, og at du gleder deg stort til hun kommer tilbake om hun har vært borte, betyr det at du har funnet en helt spesiell person. Om du i tillegg ønsker å oppleve nye ting med henne og ser for deg å bli gammel med henne, er dette en indikasjon på at du begynner å bli klar for å gifte deg.

3. Du elsker henne på godt og vondt
Du har kanskje opplevd at uvanene til dine tidligere kjærester har irritert deg grenseløst. Når du har funnet din livsledsager, betyr ikke slike ting fullt så mye for deg, og blir derfor ikke et irritasjonsmoment lengere. Om du synes din kjæres uvaner er søte og sjarmerende, er det et tegn på at du setter veldig høy pris på henne.

4. Du ser på hennes familie som din egen
Når dere har vært sammen en stund, har du mest sannsynlig hatt noe å gjøre med hennes familie. Du har vært der ved feiringer og kanskje også tragedier, de har tatt deg inn i varmen og du føler deg svært komfortabel der. Du har også utviklet et varmt forhold til de, og de er blitt viktige for deg. Om du føler det slik, hører du sikkert også at kirkeklokkene kimer i det fjerne¿.?

5. Du vet hvilken ring du skal gi henne
Om du har begynt å se etter en ring som kan reflektere din kjære og din forpliktelse til henne, har du begynt en prosess som mange menn må gjennom før de tar det store steget. Men har du begynt prosessen med å lete etter en ring, er du på god vei til alteret allerede. For hvorfor lete uten mål og mening?

6. Du ser for deg bryllupet
Om du ser for deg din kjære skride ned kirkegulvet, festen og gjestene i ditt eget bryllup har også en del av deg begynt å glede seg til den store dagen.

7. Du gjør finansielle ofringer
Om du gjør finansielle ofringer for å spare til bryllupet, og du gjør dette med et smil om munnen, da har du også virkelig lyst til å gifte deg.

8. Du vil hun skal være mor til dine barn
Dette er et stort steg for mange menn. Barn kan ofte virke svært skremmende, men liker du tanken på barn, og at det er akkurat henne som skal være mor til disse, er det også et tegn på at du vil dele livet ditt med henne.

9. Dere legger langsiktige planer
Dette er et sikkert tegn på at du er klar for ekteskap. Har dere snakket om hvilket hus dere skal kjøpe, hva deres barn skal hete eller hva dere skal gjøre når dere pensjonerer dere, er det et aspekt av langsiktighet i planleggingen. Og langsiktighet betyr at du er klar for å gifte deg med henne.

10. Du vet hun er den rette
Dette er den viktigste indikatoren på at du er klar for ekteskap. Følelsen av at hun er den rette for deg og den du vil dele livet med er viktig, og bare du kan avgjøre om du har denne følelsen for henne eller ikke. Men har du det, så vet du det.

Er du singel? Finn din match på TV2 Match. Tusener av single er online nå. Klikk her.

(Kilde: iVillage.com)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere