RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

12-åring overfalt med balltre

Sist oppdatert:
To maskerte menn væpnet med øks og balltre overfalt gutten i hans eget hjem, og slo ham i ansiktet med balltre. En siktet person er nå løslatt fra varetekt.

12-åringen åpnet døra da de to mennene ringte på. Da døren gikk opp, ble han møtt med et balltre midt i ansiktet. Det brutale overfallet skjedde ved 20.30 tiden onsdag kveld i Nittedal i Akershus.

- Mennene skulle ha tak i leieboeren i huset og ringte på feil ringeklokke. De slo altså feil person, sier politiadvokat Håvard Ryengen ved Romerike politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Opereres
- Han er påført ansiktsskader og ble i dag overført til Rikshospitalet der han skal opereres av spesialister. Gutten har brudd i ansiktet, forteller informasjonsmedarbeider Kristian Mjelde ved Ahus til Romerikes Blad.

Fredag ble han utskrevet fra sykehus.

To personer maskert med finnlandshetter tok seg inn i familiens hus. Etter å ha slått ut 12-åringen, tok mennene seg inn til en 20-åring som leide en leilighet i huset og fortsatte den brutale volden.

- Også han ligger på Rikshospitalet med skader i hodet og ryggen. Ingen av de to ofrene har foreløpig vært i stand til å la seg avhøre av politiet, opplyser politiførstebetjent Bjørn Bratteng ved Nittedal lensmannskontor til Romerikes Blad.

Siktet og løslatt
En person er siktet i saken, og det er utstedt arrestordre på en annen person. Men politiet er nå mindre usikre på om disse sto bak ugjerningen. Den siktede personen vil derfor ikke bli fremstilt for varetektfengsling.

- Avhør av den ene fornærmede har gjort oss mindre sikre på om vi har riktige personer. Derfor har vi valgt å løslate den ene siktede, og arrestordren mot den andre vil ikke bli brukt, sier politiadvokat Håvard Ryengen ved Romerike politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere