RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

12-åringen sett på Oslo S

(Politiet)
Sist oppdatert:
TØNSBERG (TV 2 Nettavisen): Politiet sitter på videoopptak som viser at 12 år gamle Sophie Hvitstein var på Oslo S fredag kveld.

Politiet i Tønsberg har to sikre observasjoner av 12-åringen som har vært savnet siden hun gikk fra morens hjem i Tønsberg klokken 18.30 fredag kveld.

- Videokameraer på Oslo S har har registrert jenta i tidsrommet 20.25-20.30 fredag kveld. Det ser da ut som om jenta står og snakker med en eller flere personer. Hun kom med toget som forlot Tønsberg klokken 19.01, opplyser politiinspektør Ole Bjørn Sakrisvold ved Vestfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som så eller snakket med Sophie i Oslo fredag kveld.

Sett i Tønsberg lørdag
Enten fredag kveld eller lørdag morgen har 12-åringen tatt seg tilbake til Tønsberg.
Poltiet har en sikker vitneobservasjon fra kjøpesenteret Farmandsstredet i Tønsberg sentrum lørdag.

- En bekjent av jenta snakket med henne og personen fikk ingen indikasjoner på at jenta ikke hadde det bra. Det var ikke noe unormalt ved samtalen. Sophie sa da at hun skulle reise til Oslo, sier Sakrisvold, men poengterer at politiet ikke vet om den savnede jenta faktisk forlot Tønsberg igjen.

Det er også kommet inn tips om at hun ble sett i Tønsberg så sent som mandag morgen, men detet er informasjon som ikke er endelig bekreftet.

«Marwin» på jakken

12-åringen er 163 centimeter høy og har fyldig kroppsbygning. Hun har langt, kastanjebrunt hår med midtskill. Hun har en sølvring festet høyt oppe på høyre øre.

Hvitstein hadde sannsynligvis på seg en rød collegejakke med et grønt og turkis felt på brystet hvor det står skrevet «Marwin», og svarte dongeribukser da hun forsvant.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere