RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

13 år for ledning-drapsmann

40-åringen må betale sine barn over tre millioner kroner etter at han drepte deres mor og sin egen ekssamboer. Nå må kosovoalbaneren også sone lenger i fengsel.

Borgarting lagmannsrett har skjerpet straffen til 13 års fengsel for kosovoalbaneren som i september i fjor drepte sin ekssamboer med en ledning.

I september i år ble han dømt til 12 års fengsel i Oslo tingrett . Samtidig ble han dømt til å betale over 1,1 millioner kroner til hvert av deres tre barn. En slektning av kona ble tilkjent 120.000 kroner.

- Lagmannsretten legger til grunn at drapet ble begått i affekt, formodentlig etter at avdøde hadde uttalt noe som tiltalte fant krenkende, heter det i dommen.

- Videre legges det stor vekt på at tiltalte ved drapet har tatt livet av sine barns mor og på denne måten i realiteten fratatt barna begge deres foreldre, skriver Borgarting lagmannsrett.

Påstand fra aktor var 14 års fengsel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere