*Nettavisen* Nyheter.

13.000 kroner for å brette ut rumpa

24-åringen viste sin nakne bakende til politiet. Det ble dyrt.

24.01.07 09:48

Den 24 år gamle mannen som viste rumpa, ble i Salten tingrett dømt til å betale en bot på 8.000 kroner. Han ble også idømt saksomkostninger på 5.000 kroner, melder Avisa Nordland på sine nettsider.

Det var rundt halv tre om natten lørdag 1. juli i fjor at mannen sklei ned buksa og viste frem stumpen til politiet på parkeringsplassen utenfor Ørnes hotell i Meløy kommune.

Sparket i bilen
De to politimennene som var på jobb denne kvelden fikk to ganger se mannens rumpe. Mannen var tydelig beruset da han oppdaget politipatruljen på parkeringsplassen og bestemte seg for å slå av en prat. De oppfattet imidlertid ikke hva han sa, og han ruslet av gårde igjen. For sikkerhets skyld sparket mannen et par ganger i politibilen før han gikk.

Litt senere var mannen tilbake. Denne gangen vendte han ryggen til dem, dro ned bukse og underbukse, bøyde seg ned og viste frem rumpen til politiet.

Politiet gikk for å snakke med ham, men den bukseløse stakk av. Litt senere kom han imidlertid tilbake og viste rumpa igjen. Denne gangen ble han anholdt. Politiet beholdt ham i arresten i et par timer før de kjørte ham hjem.

16 dager i fengsel
Mannen nektet å akseptere forelegget på 8.000 kroner for uanstendig atferd på offentlig sted, så saken ble oversendt Salten tingrett.

Skulle han velge å ikke betale, må han sone 16 dager i fengsel.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.