En 14 år gammel gutt som var alene hjemme i huset på Kopervik på Karmøy i Rogaland natt til søndag, fikk en ubuden gjest i huset.

Klokka 01.45 ringte en engstelig tenåring til politiet og meldte at en rute ble knust i huset der han befant seg.

Knuste rute og gikk inn

Det viste seg at det var en beruset mann som hadde knust ruta, gått inn i huset og lagt seg til å sove.

- Vedkommende hadde gått inn i feil hus, heter det i Twitter-meldingen fra Sør-Vest politidistrikt.

Blir anmeldt

Politiet opplyser at den 21 år gamle mannen blir anmeldt for skadeverk.

Politipatruljen som troppet opp på stedet valgte å kjøre mannen hjem, og 14-åringen fikk forhåpentligvis en rolig natt videre.

Mye helgefyll

Operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt i Stavanger opplyser at det har vært en helg med mye fyll i distriktet.

- I alt tolv personer bortvist fra bysentra. Mange klager på russen som holder folk våkne med sine gedigne musikkanlegg. Flere advarlser gitt til sjåfører av russebiler/busser om mulige konsekvenser dersom pålegg ikke følges, skriver de på Twitter.

Operasjonsleder melder også om flere hjemmefester som ble stanset enten ved at operasjonssentralen ringte og påla festdeltakerne å dempe seg, eller ved direkte oppmøte ved politipatrulje med samme budskap.

Fra Avaldsnes kom det klokka 04.29 melding fra en bilist som hadde sett en mann ligge strak ut i en grøft. Politipatruljen dro til stedet, fant mannen og kjørte den godt berusede 32-åringen hjem.

I Sandnes ble en skadet mann hentet av ambulanse ved et utested og kjørt til sykehus, ved 02-tiden. Politiet melder på Twitter at mannen kan være knivskadd og har opprettet sak.

Les også: Mann trolig knivstukket

Se flere meldinger fra Sør-Vest politidistrikt her: