RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

14-åring sterkt forbrent

Sist oppdatert:
Tilstanden er alvorlig for en 14 år gammel gutt som ligger sterkt forbrent på Haukeland sykehus etter at det gikk fryktelig galt under en lek med tennvæske.

Gutten og tre kamerater tok på seg brannsikre kjeledresser og tente på. Det hele ble filmet på video, skriver Stavanger Aftenblad.

Den forulykkedes kjeledress tok imidlertid fyr, og brant opp. Gutten ble liggende naken og sterkt forbrent inntil han fikk hjelp. Han ble først sendt til Stavanger universitetssykehus. Der måtte han legges i narkose lørdag kveld på grunn av smertene.

Søndag var han ved bevissthet da han ble sendt til brannskadeavdelingen ved Haukeland sykehus med ambulanse.

Guttens tilstand er alvorlig mandag morgen, og han skal opereres. Dette får TV 2 Nettavisen opplyst ved Haukeland sykehus.

Ifølge rektor ved Lunde skole, der de fire guttene var elever, dreier dette seg om en tragisk ulykke.

- Slik jeg har oppfattet det, dreier det seg om en lek som har kommet ut av kontroll. Dette kunne like godt hendt en av de andre guttene, og jeg vil ikke fordele skyld. De tre som ikke ble fysisk skadet, sliter selvsagt psykisk etter det inntrufne, og de vil bli tatt vare på, sier rektor John Askeland ved Lunde skole til Stavanger Aftenblad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere