RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

14-åringen tilbake på skolen

Foto: Henrik Færevåg
Sist oppdatert:
14-åringen som ble knivstukket ni ganger av en 18-åring i begynnelsen av mars, har så smått begynt på skolen igjen. - Det går etter forholdene bra, sier foreldrene.

Den 18 år gamle mannen knivstakk 14-åringen over hele overkroppen, og bare flaks gjorde at det gikk såpass bra som det gjorde. Gutten ble brakt til Haukeland universitetssykehus, der han fikk intensivbehandling Han er nå hjemme hos familien sin igjen.

- Det går etter forholdene bra. Han har så smått begynt på skolen igjen, sier foreldrene til iBergen.no via guttens bistandsadvokat, Beate Hamre. Hun forteller at gutten fortsatt må ta det med ro i tre måneder fremover.

- Ingen krangel
14-åringens foreldre er frustrerte over fokuseringen på at gutten og den 18 år gamle mannen kranglet i forkant av knivstikkingen.

- Det var ingen krangel, sier de.

- Familien synes at fokuset i mediene på krangel var rart, for det var det ikke. De to kjente ikke hverandre, sier Hamre til iBergen.no.

Fornøyde med siktelsen
I dag utvidet politiet siktelsen mot 18-åringen, fra legemsbeskadigelse med særlig farlig redskap til drapsforsøk.

- Familien er fornøyd med utvidelsen av siktelsen og føler det er riktig. Det handler om omstendighetene rundt episoden, for de mener at knivstikkingen skjedde uten foranledning, forteller Hamre.

- Hvordan har gutten og familien taklet dette?

- Dette har vært en sjokkopplevelse for gutten, og det har preget både han og familien, sier bistandsadvokaten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere