*Nettavisen* Nyheter.

15-åring døde etter utforkjøring

En 15 årig jente døde lørdag av skadene hun pådro seg etter en utforkjøring i Møre og Romsdal. Den 18 år gamle føreren stakk fra stedet, men ble senere pågrepet av politiet.

02.01.05 03:43

Politiet fikk ved 04-tiden natt til lørdag melding om en utforkjøring i Eide kommune av en forbipasserende bilist. Da politiet kom til ulykkesstedet fant de den 15 år gamle jenta liggende alvorlig skadd noen meter foran bilen.

15-åringen ble fraktet med luftambulanse til Molde sykehus, men døde midt på dagen lørdag av skadene hun pådro seg, opplyser operasjonsleder Jan Inge Bugge ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt til TV 2 Nettavisen. Jenta var bosatt i Eide kommune hvor ulykken fant sted på en kommunal vei.

Politiet mistenkte at sjåføren av bilen hadde stukket fra stedet eller forsvunnet i sjokk. Den 18-årige føreren ble funnet i en bolig i nærheten over seks timer etter ulykken. Han har erkjent at det var han som kjørte bilen.

Det er rutinemessig tatt blodprøve av 18-åringen, som ble sendt til sykehus fordi han hadde ryggsmerter. Politiet vil ventelig avhøre mannen søndag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag