RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

15-åring fikk «sexdrikk»

Sist oppdatert:
Hallikdømte Tom Ketil Krogstad, eier av Club4-shop, skal ha solgt «sexdrikken» spansk flue til en 15-årig jente.

Etterforskere fra Sør-Trøndelag politidistrikt rykket torsdag ut og gjorde beslag i sexbutikken Club4 Shop i Trondheim etter å ha mottatt anmeldelse mot eier Tom Ketil Krogstad.

Mor til ei 15 år gammel jente anmelder Krogstad for å ha solgt «sexdrikken» spansk flue til datteren hennes.

- Jeg anmelder ham fordi han har solgt dette til en person under den seksuelle lavalder. Han har gått over streken i forhold til min datters integritet, sier moren til Adresseavisen.

Spansk flue, Lytta vesicatoria, skinnende, metallgrønn plasterbille. Inneholder giftstoffet cantharidin. Ble brukt i eldre medisin, bl.a. som afrodisiakum. (Kilde: Caplex)

Politiet fikk opplyst av legemiddelverket at den såkalte sexdrikken er å regne som et legemiddel som ifølge politioverbetjent John Anders Øien kan ha «meget uheldig påvirkning på kroppen.

Hallikdømte Tom Ketil Krogstad sto selv bak disken og er nå siktet for brudd på legemiddelloven.

Ifølge avisen gikk 15-åringen til butikken for å sjekke om den solgte « sexdrikken», som hun mente var ulovlig. Moren sier til avisen at datteren fikk kjøpt drikken av Krogstad selv, og at den lille flasken med 15 milliliter kostet 100 kroner. Krogstad skal også ha sagt til jenta at hun kunne dø om hun drakk mer enn sju dråper av drikken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere