RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

15-åring funnet i god behold

Sist oppdatert:
15-åringen som har vært savnet i Jotunheimen er funnet.

- 15-åringen som har vært savnet i Jotunheimen er funnet i god behold, sier Edmund Toftehagen, operasjonsleder ved Gudbrandsdal politidistrikt, til Nettavisen.

Gutten ble funnet av et helikopter på fjelltoppen Glitteroksle i Jotunheimen litt før kl. 16 og er bragt ned.

Kartet blåste vekk
- Gutten har sagt at han hadde vært på Glittertind og var på vei nedover da han mistet de røde merkene som viser stien man skal følge, sier Toftehagen.

Som om ikke det var nok blåste kartet han hadde vekk i vinden og han havnet litt for langt nord i forhold til ruten han hadde tenkt å gå. Han skal ha lagt seg til å sove og forsøkte å komme seg på rett vei igjen i dag.

15-åringen la ut alene på fjelltur onsdag formiddag. Han skulle gå fra Glitterheim til Spiterstulen via Glittertind, der han skulle bli hentet av sine foreldre. Han ble meldt savnet ved midnatt i går når han ikke kom frem som avtalt. Politiet iverksatte søk natt til torsdag. Tre helikoptre deltok i letingen etter 15-åringen.


Vis større kart

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere