RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

15.000 kroner opp i røyk

Sist oppdatert:
Papiret lofotmannen brukte til opptenning viste seg å være «litt» mer verdt enn gårsdagens avis.

Det ble dyrekjøpt peiskos for mannen i 50-årene da han nokså bedugget kom hjem fra fest og bare skulle få litt varme på peisen. Overfor Avisa Nordland vedgår mannen at alkoholen nok må ta skylda for uhellet.

Han kom sent hjem etter lystig lag. I lommen hadde han en konvolutt med 15.000 kroner etter betaling for et kunstverk han hadde solgt.

Vel hjemme bestemte han seg for å ta seg en pils før han gikk til sengs. Men det var kaldt i stua, men til alt «hell» var det glo på ovnen.

- Som vanlig hadde jeg noe papir liggende ved siden av og kastet det inn for å tenne opp. Jeg oppdaget for sent at konvolutten med pengene hadde havnet på gulvet sammen med opptenningspapiret, forteller mannen som ønsker å være anonym.

Lamslått måtte mannen være vitne til at pengene gikk opp i flammer. Han sier til Avisa Nordland at han ikke regner med å få gehør for sin sak dersom han tar tapet opp med Norges Bank.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere