RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

16-åring tatt i stjålet bil på E6

Politiet: – Vi fikk meldinger om at bilen kjørte alt for fort, og vinglet veldig.

Like før klokka 15 ble politiet på Romerike varslet av sine kollegaer i Oslo om at en bil var på vei inn i distriktet i svært høy hastighet, skriver Romerikes Blad.

– Vi fikk flere meldinger om at bilen kjørte alt for fort, og vinglet veldig. Vi hadde det veldig hektisk på dette tidspunktet, men en politimann som ikke var i tjeneste fulgte etter og fikk til slutt stanset bilen ved Olavsgaard, sier operasjonsleder Bjørn Jahr i Romerike politidistrikt til rb.no.

Da bilen ble stanset viste det seg at føreren av bilen kun var 16 år gammel. I tillegg var bilen stjålet fra Oslo tidligere i mai.

– Gutten har tilhold på en institusjon på Østlandet og vi er nå i dialog med institusjonen i forhold til hva som skjer videre. Han vil bli anmeldt, i og med at han er over den strafferettslige lavalderen, sier operasjonslederen.

For operasjonslederen var det viktigste å få stanset ferden.

– Det skal ha gått veldig fort, samtidig som kjøringa ikke bar preg av å være veldig trygg, så det var godt å få stanset bilen, sier han.

Les flere nyheter fra Romerikes Blad

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere