RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

17-åring rispet med kniv på vei til skolen


Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Politiet i Oslo leter etter to gjerningsmenn etter at en 17 år gammel gutt ble rispet i magen med en skarp gjenstand på vei til skolen torsdag morgen.

Den 17 år gamle gutten sa fra til rektor om hendelsen, som skjedde ved Lindeberg T-banestasjon, da han kom til skolen torsdag morgen.

– Hendelsen skal ha skjedd like før skolestart klokka 8.30, da han var på vei til skolen. Det er brukt en skarp gjenstand, muligens en kniv, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til NTB.

En ambulanse kom til skolen og undersøkte gutten. Det ble ikke funnet alvorlige skader, men 17-åringen ble likevel tatt med til legevakt for sjekk.

– Den fornærmede har forklart at to gjerningsmenn i 20-årene forsvant fra stedet etter ugjerningen. Vi har flere patruljer i området som forsøker å finne dem. Vi prøver å avdekke bakgrunnen for hendelsen eller om det skjedde helt uprovosert, sier Pedersen.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere