RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

17-åring siktet for mammadrap

I denne boligblokken i Oslo ble en 44 år gammel kvinne knivdrept tirsdag 18. januar.
I denne boligblokken i Oslo ble en 44 år gammel kvinne knivdrept tirsdag 18. januar. Foto: Ingvill Eriksen
Sist oppdatert:
Gutten som tirsdag ble funnet blodig ved siden av sin drepte mor, er i dag offiselt siktet for drapet. 17-åringen ligger fremdels hardt skadd på sykhuset.

- Vi har i dag siktet gutten for forsettelig drap, eller medvirkning hertil. Vi har foreløpig ikke kunnet kommunisere med 17-åringen og har dermed varslet familien om siktelsen. De vil nå sørge for at han får en advokat som skal ivareta guttens rettigheter, sier politioverbetjent Finn Abrahamsen til TV 2 Nettavisen.

Gutten var fra første stund mistenkt av politiet for å ha drept sin mor. Han skal ifølge Abrahamsen ha hatt store psykiske problemer i forkant drapet.

Etter det TV 2 Nettavisen kjenner til skal 17-åringen ha pådratt seg store skader i forbindelse med hendelsen i leiligheten på Stovner tirsdag. Politiet har foreløpig ikke kunnet avhøre gutten på grunn av hans tilstand.

- Vi anser det som en overveiende sannsynlighet at gutten har påført seg disse skadene selv. Det er i allle fall ingenting som tyder på at han er blitt påført dem av noen andre, sier Abrahamsen til TV 2 Nettavisen.

Det er foreløpig uvisst når og om gutten kan avhøres.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere