*Nettavisen* Nyheter.

17-åring sloss med politiet i to og en halv time

JULEBORDBRÅK: Natt til lørdag har politiet i Bergen hatt færre oppdrag enn hva de pleier en natt til lørdag i desember, men noe bråk har det vært. Dette er det berusede, hissige menn som har stått for. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Det har vært mindre oppdrag enn ventet på en julebordsaften, men noen sinte menn har likevel holdt politiet i ånde i løpet av natten.

16.12.17 12:21

(Bergensavisen): – Det har vært forholdsvis rolig, for å være julebordsesong i alle fall, sier operasjonsleder Hans Eirik Thue til Bergensavisen lørdag morgen.

I løpet av natten har altså politiet hatt færre oppdrag enn hva de pleier en natt til lørdag i desember, men noe bråk har det vært. Dette er det berusede, hissige menn som har stått for.

Totalt er tre personer satt i arrest.

Sinte menn i sentrum

– Det første oppdraget kom inn klokken 0054. En mann var svært hissig og kranglet med andre gjester ved Ricks i Veiten, forklarer Thue.

Vektere forsøkte å ta hånd om mannen som da ble enda sintere. Det hele endte i et basketak med vekterne.

– Det ble også et basketak for politipatruljen som kom til stedet. Han var aggressiv og nektet å roe seg ned. Dermed ble han satt i arrest, sier operasjonslederen.

En knapp time senere måtte politiet på nytt rykke ut. Denne gang til Vaskerelven.

– Der møtte politiet en mann som var veldig kranglete både med politi og vektere. Han nektet å oppgi personalia til politiet, og ville ikke etterkomme et pålegg om å fjerne seg fra sentrum, sier Thue.

Dermed måtte også han tilbringe resten av natten i arresten.

Sloss med politiet

Klokken 0315 kom nok en melding inn til politiet.

En 17-åring lagde bråk på et arrangement i Os.

– Han gikk helt bananas og politiet hadde store problemer med å få roet ham ned. Han sloss med politipatruljen i to og en halv time, både på stedet, på vei inn i bilen og inn i arresten. Han var svært ruset, forklarer operasjonslederen.

Politiet har opprettet en sak på forholdet og barnevernet er varslet.

Les flere saker fra Bergensavisen her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.