Gå til sidens hovedinnhold

17-åring sloss med politiet i to og en halv time

Det har vært mindre oppdrag enn ventet på en julebordsaften, men noen sinte menn har likevel holdt politiet i ånde i løpet av natten.

(Bergensavisen): – Det har vært forholdsvis rolig, for å være julebordsesong i alle fall, sier operasjonsleder Hans Eirik Thue til Bergensavisen lørdag morgen.

I løpet av natten har altså politiet hatt færre oppdrag enn hva de pleier en natt til lørdag i desember, men noe bråk har det vært. Dette er det berusede, hissige menn som har stått for.

Totalt er tre personer satt i arrest.

Sinte menn i sentrum

– Det første oppdraget kom inn klokken 0054. En mann var svært hissig og kranglet med andre gjester ved Ricks i Veiten, forklarer Thue.

Vektere forsøkte å ta hånd om mannen som da ble enda sintere. Det hele endte i et basketak med vekterne.

– Det ble også et basketak for politipatruljen som kom til stedet. Han var aggressiv og nektet å roe seg ned. Dermed ble han satt i arrest, sier operasjonslederen.

En knapp time senere måtte politiet på nytt rykke ut. Denne gang til Vaskerelven.

– Der møtte politiet en mann som var veldig kranglete både med politi og vektere. Han nektet å oppgi personalia til politiet, og ville ikke etterkomme et pålegg om å fjerne seg fra sentrum, sier Thue.

Dermed måtte også han tilbringe resten av natten i arresten.

Sloss med politiet

Klokken 0315 kom nok en melding inn til politiet.

En 17-åring lagde bråk på et arrangement i Os.

– Han gikk helt bananas og politiet hadde store problemer med å få roet ham ned. Han sloss med politipatruljen i to og en halv time, både på stedet, på vei inn i bilen og inn i arresten. Han var svært ruset, forklarer operasjonslederen.

Politiet har opprettet en sak på forholdet og barnevernet er varslet.

Les flere saker fra Bergensavisen her.

Les også

Er du villig til å drepe for å unngå at fem skal dø?

Kommentarer til denne saken