RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

18-åring alvorlig skadd av fyrverkeri

ALVORLIG ULYKKE: Politi og ambulanse på stedet like ved Flaktveithallen i Åsane, der en person ble skadet i forbindelse med fyrverkeri.
ALVORLIG ULYKKE: Politi og ambulanse på stedet like ved Flaktveithallen i Åsane, der en person ble skadet i forbindelse med fyrverkeri. Foto: Olav Sundvor (Bergensavisen)
Sist oppdatert:
Ble truffet av fyrverkeri i øyet.

En 18 år gammel mann er kjørt til akuttmottaket på Haukeland univeritetssykehus etter å ha blitt truffet av nyttårsraketter i Bergen.

Les saken i ba.no

Nødetatene ble varslet om hendelsen på Breimyra på Flaktveit klokken 0007. En 18 år gammel mann ble fraktet rett til sykehus med forbrenningsskader på øynene.

Sykehuset opplyser natt til torsdag at mannen er alvorlig skadet.

Det skal ha vært et vitne som meldte fra til politiet. Etter det BA får opplyst skal det trolig ha vært flere som så det som skjedde.

Skjedde i boligområde

Til politiet har det blitt beskrevet at 18-åringen havnet inni en såkalt rakettbatteri.

– Han skal ha forbrenningsskader på øynene og er kjørt til akuttmottaket på Haukeland. Omfanget av skadene er ikke kjent. Hva som har skjedd vil bli undersøkt i ettertid, sier operasjonsleder Frode Kolltveit i Hordaland politidistrikt til BA.

18-åringen skal ha vært ved bevissthet da han ble fraktet bort i ambulanse. Den unge mannens pårørende er varslet om ulykken.

Ulykken skjedde ved et boligområde ikke langt fra Flaktveithallen.

Kan ha video

Det skal være flere vitner til hendelsen. Saken vil bli etterforsket av politiet.

– Vi har også fått informasjon om at hendelsen skal være fanget opp på video. Men om det er uvettig bruk av fyrverkeri eller andre årsaker til at det gikk så galt, får etterforskningen videre bringe på det rene, sa innsatsleder Gisle Antun til BA på stedet.

Se flere saker i ba.no

Les også:

Fyrverkeri, fulle barn, vold og fyllekjøring

Tre mistet livet i fyrverkeriulykker i Danmark


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere