RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

18-åring døde etter ulykke

Foto: Norsk Luftambulanse.
Sist oppdatert:
Kamerat svever mellom liv og død etter kollisjon mellom tre biler på Karmøy.

En 18 år gammel mann fra Karmøy i Rogaland mistet livet etter en ulykke på riksvei 47. En kamerat (20) ligger kritisk skadd på Stavanger Universitetssykehus.

I alt tre biler og seks personer var involvert i den voldsomme ulykken. Bilen de to ungdommene kjørte kom over i feil kjørefelt på Eide ved Kopervik ved 20.30-tiden ved tirsdag kveld.

- Bilen som kjørte nordover frontkolliderte først med en bil, og deretter en bil til, forteller operasjonsleder Agnar Austerheim ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til Nettavisen.

De to ungdommene ble sittende fastklemt etter ulykken og brakt til sykehus med luftambulanse. Klokka 04.30 opplyste sykehuset at 18-åringen døde i løpet av natten.

Tre andre personer ble brakt til sykehus i Haugesund etter ulykken, men skal ikke være alvorlig skadd.

Ulykken utløste en større aksjon fra nødetatene. I tillegg til politi og brannvesen, ble et Sea King redningshelikopter og en luftambulanse sendt ut til ulykkesstedet, skriver Haugesunds Avis. Det ene kjøretøyet tok fyr etter kollisjonen, men brannvesenet klarte raskt å slukke brannen. Ulykken førte til at riksvei 47 var stengt i flere timer tirsdag kveld, ifølge avisa.


Vis større kart

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere