RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

18-åring druknet i Lørenskog

Foto: Morten Holm (Scanpix)
Sist oppdatert:
En 18 år gammel mann er omkommet etter en drukningsulykke ved Langvannet i Lørenskog onsdag ettermiddag.

Mannen ble hentet opp av Langvannet av dykkere, og det ble straks iverksatt livredningsforsøk, men klokka 19.02 ble det konstatert at mannen var død, ifølge Romerike politidistrikt.

- Vi fikk melding klokka 17.48 om at vitner hadde sett en person bade og dykke uten å komme opp. Det ble sendt bud på dykkere, som iverksatte søk. Det ble også iverksatt overflatesøk med helikopter. Klokka 18.31 fikk vi melding om at mannen var hentet opp av vannet, sier operasjonsleder Arild Rud til TV 2 Nettavisen.

Ifølge Romerikes Blad er den omkomne en 18 år gammel mann fra Lørenskog. Han skal ha vært alene på tur ved badeplassen Vangen ved Langvannet da ulykken skjedde.

Familien til den omkomne ble informert onsdag kveld. To unge jenter som observerte 18-åringen ble med til Lørenskog lensmannskontor for avhør om sine observasjoner. Jentene fikk også tilbud om krisehjelp, skriver Romerikes Blad.

Det skal kun ha vært 14 grader i vannet der den unge mannen ble funnet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere