RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

18-åring fortsatt bevisstløs

Sist oppdatert:
En 18 år gammel gutt ligger fortsatt bevisstløs på sykehus etter at han ble funnet blodig i en bakgård i Sandnes lørdag morgen.

Politiet ble like etter klokken ni varslet av en nabo som så en person ligge i bakgården i bygningen .

- Vi sendte en patrulje for å sjekke, og patruljen tilkalte ambulanse da de ankom stedet. Personen var blodig, kald og bevisstløs sier operasjonsleder Arvid Jensen ved Rogaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Gutten ligger på Stavanger universitetssykehus med indre blødninger og hodeskader, men skal ikke være livstruende skadet.

Han er fortsatt bevisstløs, og politiet er interessert i informasjon fra publikum.

- Vi har informasjon og observasjoner frem til klokken 02 natt til lørdag. Vi vet ikke hvor han har vært etter det, sier operasjonsleder Einar Bråstad i Rogaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Politiet har intervjuet personer som bor i bygningen der gutten ble funnet, men vet ikke noe mer om hva som har skjedd. Kriminalteknikere arbeidet lørdag ettermiddag med å sikre bevis. Bygningen ligger i Langgaten i sentrum av Sandnes.

Gutten skal ikke være fra Rogaland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere