RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

18-åring voldtatt utenfor lensmannskontor

En 18 år gammel jente ble natt til lørdag overfalt og voldtatt av en utenlandsk mann utenfor lensmannskontoret på Stord. Politiet var ute på patrulje.

Mannen, som ifølge jenten skal ha vært av utenlandsk opprinnelse, overfalt henne på åpen gate og dro henne inn i et smug som ligger like ved lensmannskontoret i Leirvik sentrum. Politiet var ikke til stede, fordi de ifølge Bergens Tidende var ute på patrulje.

Voldtekten skjedde ifølge operasjonsleder Trond Fryberg ved Haugalandet og Sunnhordland politidistrikt en gang mellom klokken 01.30 og 03.00 natt til lørdag.

Ifølge politiet er jenten undersøkt på sykehus og funn bekrefter det hun forklarer, skriver BT.

- Jenten har forklart at mannen var mørk i huden, hadde mørkt hår og var mellom 25 og 30 år gammel. Han snakket gebrokkent norsk og var mellom 175 og 180 cm høy. Han var kraftig og hadde kulemage. Overfallsmannen var iført mørk skinnjakke og mørk bukse, sier operasjonsleder Frydberg til TV 2 Nettavisen.

Politiet ønsker kontakt med vitner som var i området i Osen i Leirvik sentrum i det aktuelle tidsrommet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere