RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

18 personer pågrepet i Oslo

Foto: - (1881.no)
Sist oppdatert:
Oslo-politiet gjennomførte en større politiaksjon torsdag.

- Politiet gjennomfører en målrettet aksjon mot et miljø vi har holdt under oppsikt en tid, sier politioverbetjent Geir Ellefsen ved Majorstua politistasjon til VG Nett.

Ifølge avisen leder Ellefsen Oslo-politiets innsatsgruppe mot mobil vinningskriminalitet, og har blant annet holdt rumenske miljøer under oppsikt.

18 pågrepet

De pågrepne skal både være kvinner og menn i alderen 20 til 50 år.

Til Nettavisen utdyper politiet at aksjonen mot de rumenske statsborgerne har vært planlagt en god stund.

- Aksjonen startet klokken 08.30 torsdag morgen og pågår fortsatt. I alt 18 personer er pågrepet og de er mistenkt for ulike former av vinningskriminalitet, sier Geir Ellefsen til Nettavisen i 10-tiden.

Beslaglagt gods blir utover formiddagen fraktet inn til politiet, men Ellefsen påpeker at det er for tidlig å si noe om hva som er beslaglagt og omfanget av dette.

Aksjonen torsdag var rettet mot en adresse i området rundt Carl Berner i Oslo. Enheter fra flere ulike avdelinger i Oslo-politiet deltok i aksjonen. Noen trafikale problemer oppsto idet politiet gikk til aksjon, men trafikken ble ikke stående lenge.

Flere aksjoner

Dette er ikke første gang politiet aksjonerer mot denne formen for vinningskriminelle.

- Det har tidligere vært flere lignende politiaksjoner mot denne type kriminalitet. Dette er noe vi prioriterer høyt, noe også en slik stor aksjon viser, sier lederen for etterretning- og vinningsgruppen ved Majorstua politistasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere