RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

19-åring påkjørt av ambulanse

Sist oppdatert:
En 19 år gammel kvinne ble alvorlig skadd da hun torsdag ettermiddag ble påkjørt av en ambulanse som var under utrykning.

Kvinnen ble fraktet til St. Olavs hospital etter ulykken. NTB har fått opplyst ved sykehuset at kvinnen er alvorlig skadd, men at tilstanden er stabil. Hun er til intensivbehandling.

Fotgjengerovergang

- Påkjørselen skjedde i tilknytning til en forgjengerovergang i Prinsens gate i sentrum. Alt tyder på at det var ambulanse som kjørte på henne, som etterpå kjørte henne til sykehuset, sier vaktleder Jon Holiløkk ved krimvakta i Trondheim til TV 2 Nettavisen.

Operasjonsleder Reidar Bratlien i Sør-Trøndelag politidistrikt sier til NTB at sjåføren vil bli rutinemessig sjekket

Politiet opplyser at flere vitner har meldt seg for å fortelle hva som skjedde.

- Folk melder seg, men vi er interessert i flest mulig vitner til hendelsen, sier Holiløkk.

Bratlien sier til NTB at ingen i ambulansen skal ha blitt fysisk skadd i ulykken. Det er fortsatt uklart om en pasient befant seg i bilen da den kjørte på 19-åringen.

- Marerittet for alle ambulansesjåfører

Ifølge nettugaven til Adresseavisen ble kvinnen som var sjåfør av ambulansen i ettermiddag tatt hånd om av en kollegastøttegruppe som involverer nødvendig fagpersonell.

- At noe slikt skjer under utrykning er marerittet for alle ambulansesjåfører. Denne sjåføren har kjørt ambulanse i 15 år og har aldri vært ute for noen lignende uhell tidligere, sier ambulanseleder Erlend Sundland til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere