*Nettavisen* Nyheter.

19-åring siktet for knivdrap

Foto: Peder Gjersøe (Scanpix)

En 25 år gammel mann døde etter at han ble stukket ned i Sandefjord torsdag kveld.

23.05.08 10:39

Hendelsesforløpet er foreløpig uklart utover at en 25 år gammel mann ble knivstukket i Vardenlia i Sandefjord i 22-tiden torsdag kveld.

Ambulansepersonale prøvde å gi mannen førstehjelp, men han ble erklært død før luftambulansen kom til stedet.

Tre personer ble sett løpende fra åstedet, og politiet pågrep etter kort tid en 19 år gammel mann. 19-åringen er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Så langt tyder ingenting på at flere personer enn 19-åringen har noe med drapet å gjøre, opplyser politiet til Sandefjords Blad på nett.

- Motivet må vi komme tilbake til. Vi er helt i starten av etterforskningen. Det skal gjøres tekniske undersøkelser på åstedet, og parallelt har vi taktisk etterforskning. Siktede, vitner og andre skal også avhøres før vi kan gi medier en mer detaljert oversikt, sier politiinspektør Ole Bjørn Sakrisvold ved Vestfold politidistrikt til avisa.

Politiet vil avholde en pressekonferanse kl. 10.00 fredag formiddag.

- Det blir ikke gitt noen ytterligere kommentar før pressekonferansen fredag formiddag, sier operasjonsleder Einar Paulsen i Vestfold politidistrikt til Nettavisen.

Verken offeret eller gjerningspersonen er etniske nordmenn. Det er ikke klart om gjerningsmann og den drepte kjente hverandre.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag