*Nettavisen* Nyheter.

20-åring døde etter slagsmål

Foto: Erik Langeland Fjeld/Bergensavisen

20-åringen ble funnet død i sengen hjemme etter å ha vært involvert i et slagsmål på nyttårsfesten.

05.01.09 15:32

Åsane og Arna politistasjon har innledet etterforskning etter at en 20 år gammel mann fra Eidsvågneset utenfor Bergen ble funnet død søndag, skriver ba.no. Politiet kjenner ikke dødsårsaken, men bekrefter at avdøde var en av deltakerne på en nyttårsfeiring som endte i et masseslagsmål.

Kjenner ikke dødsårsaken
- Vi kan ikke si at det er noen sammenheng mellom dødsfallet og slagsmålet. Mannen ble funnet død hjemme i sin egen seng. Han skal nå obduseres, sier politioverbetjent Rune Tveit ved Åsane og Arna politistasjon til Nettavisen mandag.

Var på legevakten
Bergensavisen skriver at 20-åringen var en av flere som var involvert i et slagsmål i Fagerbakken på Eidsvågneset utenfor Bergen natt til 1. januar. Til Nettavisen sier politiet at 20-åringen skal være en av flere som oppsøkte legevakten etter slagsmålet, men det er ikke kjent om eller hvilke skader han eventuelt ble behandlet for.

Ifølge politiets oppysninger så langt var det tre eller fire fornærmede etter slagsmålet, som oppsto etter stridigheter mellom deltakere på to ulike private nyttårsfester.

Politiet måtte rykke ut for å få slutt på bråket. Ifølge Bergensavisen ble en 18-åring stukket med kniv, mens en annen person fikk en paraply i øyet.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.