RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Morten Holm (Scanpix)

20-åring slept etter buss

Sist oppdatert:
Først etter å ha kjørt hundre meter, oppdaget sjåføren at det hang en person under minbussen. En 20-åring ble livstruende skadd.

Mandag opplyser Ullevål universitetssykehus at tilstanden til den skadde er ustabil og alvorlig. Han skal opereres og er under intensivbehandling.

Politiet vet ikke hvordan den unge mannen havnet under minibussen i Fauske sentrum natt til søndag. Ingen av personene i bussen kjente 20-åringen. Trolig ble han først dratt etter bussen og overkjørt da sjåføren svingte ut i veien. Han ble påført omfattende livstruende bruddskader i hode og brystet.

Mannen ble først kjørt til Nordlandssykehuset, men søndag ble han sendt videre til Ullevål universitetssykehus med ambulansefly, skriver Avisa Nordland.

Det var nærmere klokken halv tolv at sju-åtte personer fra en bedrift i Bodø gikk inn i minibussen, som sto parkert ved Fauske hotell. Etter å ha kjørt rundt hundre meter oppdaget de at en person var under bussen.

Bussen er beslaglagt av politiet for nærmere undersøkelser og sjåføren vil bli avhørt av politiet på Fauske i dag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere