*Nettavisen* Nyheter.

200.000 i dusør for tips om Steinar

SAVNET: Steinar Bergh har vært savnet siden januar, og nå håper familien på hjelp. Foto: Privat

Familien tar grep for å komme til bunns i forsvinningsmysteriet.

08.04.15 14:30

Steinar Bergh (29) fra Siljan i Telemark har vært savnet i Stockholm i over en måned. Politiet har lett etter ham, men så langt uten resultater.

Nå ber familien om hjelp fra allmennheten, og utlover en dusør på 200.000 kroner til den som kommer med informasjon som kan føre etterforskningen videre, ifølge Aftonbladets krimprogram «Brottcentralen».

- Jeg drar til Stockholm i morgen og skal henge opp nye lapper der det står at vi tilbyr en dusør på 200.000 kroner til den som kan gi informasjon som fører til at vi finner Steinar, sier søsteren Jannikk Bergh til avisen.

Steinar reiste til Stockholm for å se en UFC-galla i januar. Han var ute med sine venner, men bestemte seg på natten for å gå videre alene.

Han ble sist sett klokken 01.45 natt til lørdag 24. januar, da han forlot en leilighet ved Götagatan 60, som ligger i Södermalm.

- Sms-kontakt med samboer
Jannik Bergh fortalte til Telemarksavisa i januar at broren skal ha hatt sms-kontakt med sin samboer hjemme i Norge ved ett-tiden lørdag.

Etter at Steinar forsvant, sendte politiet i Stockholm ut en savnetmelding. Han er også blitt etterlyst med navn og bilde i svenske aviser.

Berg lider av diabetes 1 , og er avhengig av daglig medisinering.

Han hadde på seg en mørkeblå vinterjakke, mørkeblå Levis-bukser og en blå skjorte da han forsvant.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.