RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

21-åring knivstukket i ryggen

Sist oppdatert:
En 21 år gammel mann er fraktet til Ullevål sykehus etter at han natt til søndag ble stukket flere ganger i ryggen i Mysen sentrum. To jevnaldrende menn er pågrepet for forholdet.

Politiet fikk melding om knivstikkingen rett etter klokken tre natt til søndag.

- Vi sendte ambulanse og politimannskaper, og da vi kom frem hadde venner av fornærmede dratt ham litt bort fra åstedet, som var jernbanestasjonen på Mysen, forteller operasjonsleder Børge Løge ved Follo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Mannen var bevisstløs da ambulanse kom til stedet, men kom etter hvert til bevissthet., opplyser politiet. Han ble umiddelbart fraktet til Ulkevål sykehus.

Ifølge politiet opplyser sykehuset at 21-åringens tilstand fortsatt er uavklart, men at den er stabil. Han behandles for skader i rygg- og brystregionen.

- Vi har pågrepet to personer for forholdet. Begge er jevnaldrende med offeret, sier operasjonsleder Løge til TV 2 Nettavisen.

Politiet har foreløpig ikke funnet noe motiv for knivstikkingen.

- De to vi har innbrakt er ikke i stand til å la seg avhøre ennå, på grunn av rus. Vi har sikret oss prøver for å bringe på det rene om personene er ruset på andre substanser enn alkohol, sier Løge til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere