*Nettavisen* Nyheter.

21-åring mystisk forsvunnet

Politiet har koblet inn Kripos etter at en 21-åring forsvant sporløst fra Ringsaker sist helg.

12.05.06 20:43

Mannen ble sist sett på kveldstid fredag 5. mai, da han var i Ringsaker-fjellet sammen med en kamerat. Vennen varslet politiet da 21-åringen plutselig forsvant.

Hjelp av Kripos
Siden har ingen sett ham.

Politiet i Hedmark har nå koblet Kripos inn i den mystiske forsvinningssaken.

- Vi var på et punkt hvor vi ikke kom særlig lenger, sier politijurist Cathrine Fossen ved Hedmark politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Hun forteller at det er to grunner til at de nå har koblet Kripos inn i saken.

- Den ene er at vi har behov for teknisk bistand. Våre egne teknikere har ikke kunnet bistå av ulike grunner, blant annet sykdom. I tillegg har vi behov for taktisk bistand, og Kripos er den beste ekspertisen i landet på denne typen saker, sier hun.

Politiet har ingen spor å gå etter i saken, og holder alle muligheter åpne for hva som kan ha tilstøtt 21-åringen.

Lette uten hell
Samme helg som 21-åringen forsvant og den påfølgende mandagen, ble hele det aktuelle området i Ringsaker-fjellet undersøkt uten resultat.

Fredag var et politihelikopter i området for å gjennomsøke strøket ytterligere. Helikopter-letingen vil gjenopptas lørdag.

Politiet har intervjuet en rekke personer i forbindelse med forsvinningsgåten, deriblant hele vennekretsen til 21-åringen, for å kartlegge hans bevegelser og eventuelle motiver. Heller ikke dette har ført politiet nærmere en oppklaring.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.