RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

23-åring i Egersund døde av forblødning

En mann er bekreftet død og en annen er alvorlig skadet etter det politiet betegner som 'en alvorlig hendelse» i Egersund nyttårsnatten.
En mann er bekreftet død og en annen er alvorlig skadet etter det politiet betegner som 'en alvorlig hendelse» i Egersund nyttårsnatten. Foto: Frøydis Bredeli, Dalane Tidende (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt.

Egersund (NTB): Den 23 år gamle mannen som ble funnet død i en leilighet i Egersund natt til første nyttårsdag, døde av forblødning. Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt.

- Det foreligger nå en foreløpig obduksjonsberetning angående dødsfallet. Denne konkluderer med at døden antas å skyldes forblødning, opplyser politioverbetjent Arne Lindland ved Egersund politistasjon.

23-åringen var student og ble funnet død bak et knust vindu i leiligheten til en 78 år gammel mann etter at politiet hadde blitt varslet om vindusknusing klokken 5.05 tirsdag morgen.

- Etterforskningen gir ikke grunnlag for mistanke om at døden skyldes et straffbart forhold, fortsetter Lindland.

78-åringen ble funnet bevisstløs samme sted og ligger alvorlig skadd på Stavanger universitetssjukehus.

- Huseier er fortsatt til medisinsk behandling og er ikke i stand til å bli avhørt av politiet. Et eventuelt avhør kan sannsynligvis ikke bli foretatt før tidligst ut i neste uke, sier Lindland. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere