*Nettavisen* Nyheter.

24-åring døde etter ulykke

Den 24 år gamle mannen som kom alvorlig til skade på riksvei 22 ved Fetsund onsdag, døde torsdag, melder Ullevål universitetssykehus.

23.09.05 08:15

Mannen ble brakt til Ullevål universitetssykehus med helikopter etter ulykken på riksvei 22 ved Gamsvika i Fet på Romerike onsdag kveld.

Torsdag klokka 19.00 opplyser sykehuset at mannen er død.

Sjåføren av bilen som skal ha vært innblandet i ulykken meldte seg torsdag.

- Jeg kan bekrefte at mannen er død og at en kvinnelig bilfører har meldt seg. Det er Fet og Rælingen lensmannskontor som etterforsker saken, og det gjenstår en god del etterforskning, sier operasjonsleder Øyvind Aastorp ved Romerike politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Kvinnen i 30-årene troppet torsdag morgen opp på lensmannskontoret og forklarte at hun kjørte pickup på riksvei 22 onsdag kveld da hun ble stanset av mannen i området ved Gansvika.

Kvinnen har forklart at mannen ville sitte på, men at hun avviste ham. Da hun kjørte videre, oppdaget hun at han hadde klatret opp på lasteplanet på pickupen. Hun ble redd og kjørte videre. Da skal mannen ha falt av lasteplanet.

- Kvinnens forklaring støttes av vitneforklaringer, funn på åstedet og på undersøkelser på bilen, sier politiadvokat Cathrine Vogt ved Romerike politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag