RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Reuters/Scanpix)

250.000 for Solskjær-intervju

Sist oppdatert:
Fotofestivalen Nordic Light i Kristiansund ønsker å selge en samtale mellom fotograf Morten Krogvold og Ole Gunnar Solskjær for 250.000 kroner.

Både TV 2 og NRK skal ha fått tilbud om å sende scenesamtalen, som finner sted søndag, ifølge fagbladet Journalisten.

- De forsøker å få inn mest mulig penger til denne fotofestivalen, og overskuddet av dette tv-intervjuet skulle blant annet gå til festivalen. Det er greit, men en kvart million er for mye, sier informasjonssjef Marianne Røiseland i TV 2.

Kanalen skal likevel være i dialog med festivalledelsen. Torsdag gikk budet videre til NRK.

- Jeg fikk inntrykk av at beløpet var prutbart, men det var uansett ikke aktuelt å vurdere det en gang, sier sportssjef Øyvind Lund i NRK, som tilføyer at pengene skulle gå til et eller annet veldedig formål. Han husker ikke hva.

- Jeg beklager, men dette var så uaktuelt for oss at jeg ikke husker ordentlig hva pengene skulle brukes til, sier han til Journalisten.

Fotograf Anne Lise Flavik, som samarbeider tett med Morten Krogvold, bekrefter at hun ringte NRK, men henviser til Jim Solbakken, Solskjærs agent. Solbakken svarer Journalisten verken på telefon eller sms.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere