RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

269.000 så TV-krangel

(TV 2)
Sist oppdatert:
269.000 mennesker så Mohammad Raza og Khalid Mahmood krangle på Tabloid. Se den opphetede debatten her.

- Du slo meg med en jernstang, sa Mohammad Raza, tidligere styreleder i moskeen, til bystyrerepresentant Khalid Mahmood, under gårsdagens sending.

Og dermed var fighten i gang.

De to er bokstavelig talt i tottene på hverandre etter fredagens hendelser på Central Jamat-e Ahl-e Sunnat-moskeen i Urtegata på Grønland fredag.

Mahmood sier det var Raza som startet krangelen som endte med vold.

- I Islams navn, jeg ber med hånden på hjertet at dersom jeg slo deg med en jernstang, må du si det i Islams navn. At det var jeg som begynte og at det var jeg som slo, oppfordret Mahmood.

- Nei, det er ikke sant. Jeg sto sammen med noen kamerater da du og tre venner kom. Nå har jeg fem sting her, og sju der, sa Raza, og viste fram sitt plastrede hode på TV-skjermen.

Mens programleder i Tabloid På T. Jørgensen ble sittende som tilskuer, kranglet de to pakistanske mennene høylytt. Argumentene kom seilende, så det var nesten umulig å høre hvem som sa hva.

- En av gangen, sa Pål. T, og forsøkte å roe gemyttene.

Du kan se hele debatten her – (web-tv- abonnement)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere