*Nettavisen* Nyheter.

3. generasjon nyttårsbarn

Far og farmor var nyttårsbarn. Jenta som kom til verden på Molde sjukehus vel to timer inn i det nye året kunne ikke være noe dårligere.

02.01.07 11:53

Den foreløpige navnløse datteren til Tove Aspås og Tor Arild Tørset fra Eidsvåg i Romsdal holdt familietradisjonen i hevd da hun kom til verden to timer og 21 minutter inn i det nye året. Jenta er nemlig tredje generasjon nyttårsbarn, skriver Romsdals Budstikke.

Men mor Tove har ingen oppskrift på hvordan man «klokker inn» et nyttårsbarn:

- Det kom som en stor overraskelse. Jeg hadde egentlig ikke termin før 9. januar. Men ved 18-tida nyttårsaften begynte den lille likevel å melde sin ankomst, og bil ble bestilt. Ved 21-tida var vi på plass her ved fødeavdelinga på sjukehuset, og vel fem timer seinere kom hun til verden, forteller hun til avisa.

Far Tor Arild var nyttårsbarn for 30 år siden, også han på sykehuset i Molde, mens Arilds mor var nyttårsbarn for 49 år siden.

Årets nyttårsbarn i Møre og Romsdal veide 3.735 gram og målte 50 centimeter fra topp til tå da hun ble født. Og alt står bra til med mor, barn og far, rapporterer Romsdals Budstikke .

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag