RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

37-åringen angitt av kona

Sist oppdatert:
Kona (34) var trolig vitne til at hennes egen mann tok livet av Ann-Helen Karlsen med en hammer. Hun klarte ikke lenger å bære på hemmeligheten.

Ifølge VG fortalte kona politiet for en måned siden hvordan hennes fraseparerte mann (37) skal ha tatt livet av Ann-Helen Karlsen (35).

37-åringen gikk trolig løs på sin tidligere kjæreste, Ann-Helen Karlsen, med en hammer på kaia i Tananger. Han skal deretter ha tatt liket med seg i en båt og dumpet henne i nærheten til av innseilingen til Risavika havn.

Ann Helen Karlsen.

Pågrepet og siktet
Tirsdag ettermiddag ble Karlsens 37 år gamle ekskjæreste siktet for drapet som skjedde i april 2005.

- Politiet anser disse opplysningene som meget troverdige, sier politiinspektør Ernst K. Rossebø ved Rogaland politidistrikt til Aftenbladet . Han ønsker ikke å si noe om innholdet i disse opplysningene.

Ann-Helen Karlsen ble meldt savnet av familien i april 2005. Da hadde ikke familien hørt en lyd fra kvinnen siden 6. mars. Karlsen hadde narkotikaproblemer og hørte ofte ikke fra seg på lang tid.

Mistenkt lenge
37-åringen har hele tiden vært et sentralt vitne i saken. Han var i leiligheten sammen med en annen kvinne denne natten. Ifølge ham sovnet han og kvinnen. Da de våknet var Karlsen borte.

37-åringens advokat, Arvid Sjødin, har tidligere sagt til Nettavisen at mannen føler seg mistenkeliggjort, og at han håper forsvinningen blir oppklart. Mannen er tidligere dømt for å ha tatt livet av sin svigerfar.

- Han føler seg stigmatisert og mistenkeliggjort fordi søket etter en kvinne er blitt koblet sammen med en dom fra 1997, sa Sjødin i 2005.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere