RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

4-barnsmor lurt til å smugle - frikjent

Sist oppdatert:
Heroinligaen gjemte fem kilo heroin i bilen til firebarnsmoren under en ferietur.

Småbarnsmoren (30) har hele tiden nektet seg skyldig, og ble trodd av dommerne i Oslo tingrett. Hennes eks-samboer og en kamerat av ham ble imidlertid begge dømt til 11 års fengsel for å ha organisert smuglingen, skriver Aftenposten.

Aktor ville at kvinnen skulle dømmes til ni års fengsel, for smuglingen som skjedde under en ferietur for snart et år siden.

Kvinnen dro til Spania sammen med sine fire barn og samboeren, som er av iraksk opprinnelse. På vei hjem møtte han en kamerat i Nederland. Mens kvinnen og barna var på hotellet i byen Omn, tok de to med seg bilen og gjemte heroinpartiet i den.

Da de satte kursen hjemover, ville samboeren kjøre i samme bil som kameraten, mens kvinnen og barna kjørte i sin bil. De kom bort fra hverandre på motorveien i Tyskland, slik at hun kjørte hjem alene.

Politiet overvåket hele smuglingsoperasjonen og avlyttet telefonene til de involverte. I en telefonsamtale med samboeren uttalte kvinnen at «du tenker ikke på meg, da, her kjører jeg med en bil full av barn og full av klær, men det er ingen problemer for deg».

Oslo tingrett fant at det ikke var tvil om at kvinnens tidligere samboer og kameraten hans hadde gjennomført smuglingen i samarbeid med flere personer i Nederland, men at de hadde lurt 30-åringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere