RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

40 husløse etter brann

Sist oppdatert:
Alle beboerne har blitt evakuert etter en brann i Hole i Buskerud.

Et kjøpesenter i Hole nord i Buskerud, som inneholder rundt 50 boliger, begynte å brenne litt før klokken 05 torsdag morgen.

- Flere av boenhetene er tilknyttet omsorgstjenesten i kommunen, opplyser operasjonsleder Thov Thorsrud ved Nordre Buskerud politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

40 evakuert

- Alle de beboerne er evakuert, og vi er sikre på at det ikke er flere personer igjen i blokka. Ingen er alvorlig skadd, men en person har fått røykskader, sier operasjonsleder Einar Bottolfs til TV2 Nettavisen.

Ved 07.30-tiden torsdag morgen hadde brannvesenet fått kontroll over flammene, og brannen er nå slukket.

Totalskadd
Bygget er nå totalskadd og flere leiligheter er fullstendig utbrente. Politiet har ikke hatt mulighet til å gjennomsøke alle leilighetene.

Store mannskaper fra brannvesenet og jobbet torsdag morgen iherdig med å slukke brannen og evakuere beboere. Frivillige fra Røde Kors og mannskaper fra sivilforsvaret ble også utkalt. Flere ambulanser samt luftambulanse ble rekvirert.

Det var i en periode fare for at brannen skulle spre seg til hele forretningskomplekset.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere