RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

40 turister evakuert etter brann

Sist oppdatert:
Om lag 40 turister måtte evakueres etter at det brøt ut brann i et turistanlegg i Trysil natt til onsdag.

Politiet fikk melding om brannen i Fageråsen Handel klokken 01.39 i natt. Over butikken er det 13 leiligheter som leies ut til turister. Om lag 40 turister som bodde i disse leilighetene måtte evakueres under brannen. Ingen personer er skadet i brannen.

- Startet ved bruskjøler
- Vi har en mistanke om at brannen startet ved en bruskjøler og vil se nærmere på dette, sier lensmann Even Olden i Trysil til TV 2 Nettavisen.

Han opplyser at flere av leilighetene er så skadet i brannen at de trenger full renovering.

Må ombookes
- Brannen startet i butikken i underetasjen. Åtte av de 13 leilighetene ble påført røyk- og fuktskader etter brannen i kjelleren. Vi måtte evakuere samtlige turister som bodde der, men de som bodde i de uskadede leilighetene kunne flytte inn igjen etter kort tid. Men de som bodde i de åtte leilighetene som er fukt- og røykskadet må ombookes til andre boenheter. Akkurat nå befinner disse seg på en lokal pub i påvente av ombooking, uttalte operasjonsleder Trond Sulen i Hedmark politidistrikt natt til onsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere