*Nettavisen* Nyheter.

42-åring har trolig druknet

Den 42-årige mannen som er meldt savnet i Arendal, har trolig falt i sjøen og druknet, frykter politiet i byen.

27.10.05 19:18

Alle spor etter mannen stopper ved rådhusbrygga i Arendal, hvor mannen sist ble sett klokken 05.30, søndag for halvannen uke siden. Det er lite håp om å finne 42-åringen i live, opplyser politioverbetjent Jens M. Reiersølmoen til TV2 Nettavisen.

Politiets sterkeste teori er at 42-åringen har falt fra rådhusbrygga og druknet. Alle søk etter mannen har vært uten resultat og er nå innstilt.

- Siden det har gått så lang tid, er det drukning som er den mest aktuelle teorien. Men vi utelukker ikke andre muligheter, sier Reiersølmoen.

Rett før forsvinningen var 42-åringen på fest med noen venner i en privatbolig i nærheten av Arendal sentrum. Han ble sist sett gående ut av en drosje ved 05.30 tida. Etter det har ingen sett noe til mannen.

- Har dere noe håp om å finne ham?

- Det har jeg ikke noen formening om. Det blir verre og verre etter hvert. Sjansen begynner å bli mindre og mindre, sier politioverbetjenten.

Det utelukkes at mannen har stukket av til utlandet eller noen andre steder.

- Ikke noe tyder på det. Vi har undersøkt spor i forhold til mobiltelefon og bankkort. De har ikke vært i bruk etter det. Alt stopper søndag morgen, avrunder Reiersølmoen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.