Gå til sidens hovedinnhold

45 pågrepet i Bodø

Stor narkoaksjon gjennomført av politiet.

Politiet gjennomfører aksjonen for å skaffe seg en bedre oversikt over narkotikamiljøet i byen, heter det i en pressemelding fra Salten politidistrikt.

Bare i løpet av tirsdagen har 24 personer blitt pågrepet.

- Over 40 personer er i løpet av de siste ukene pågrepet under en større narkoaksjon i Bodø. Innsatsen ble økt i dag, med mange involverte polititjenestemenn og -kvinner. Og bare i løpet av formiddagen i dag er over 20 personer pågrepet, opplyser Bent Are Eilertsen, leder ved Ordensseksjonen ved politihuset i Bodø.

Personene ble pågrepet på forskjellige steder i Bodø. Kjøp, salg, oppbevaring og bruk av narkotiske stoff er årsakene til at personene er pågrepet.

Under narkotikaaksjonen er det beslaglagt 320 gram hasj, 37 gram amfetamin, 4,4 gram heroin og over 240 tabletter av forskjellige typer. I tillegg er mindre mengder fleinsopp beslaglagt. Bare i løpet av tirsdagen skrevet politiet i Bodø ut forelegg på til sammen rundt 100.000 kroner.

De største enkeltbeslagene er på 143,5 gram hasj, 95 ecstacy-tabletter og 11 gram amfetamin, som tilsvarer rundt 44 brukerdoser. I en leilighet ble det funnet til sammen 234,5 gram hasj hos to personer.

- Det er gjort beslag i alle former, sier Eilertsen til an.no.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget