*Nettavisen* Nyheter.

47-åring sporløst borte

Ranveig Ludvigsen (47) fra Bamble i Telemark var sammen med vennegjengen i en tråler fredag kveld, men etter at hun forlot vennene, har ingen sett henne.

16.02.04 10:28

- Hun ble sist sett ved 01-tiden natt til lørdag, da hun gikk fra en båt som ligger til kai ved Valle i Bamble, sier operasjonsleder Karl Jørgensen ved Telemark politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ifølge Telemarksavisa skulle hun bare en liten tur av båten ut da hun forsvant.

Omfattende søk
- Familien meldte henne savnet lørdag morgen, siden hun ikke hadde kommet hjem, sier operasjonslederen.

Mannskaper fra Røde Kors Hjelpekorps, politiet og dykkere begynte kort tid etterpå å lete etter Ranveig Ludvigsen - både på land og i vann.

- Vi har foretatt et omfattende søk på land, og vi har også gjort omfattende søk i vannet med båtdykkere og en miniubåt. Sistnevnte vil vi fortsette med utover dagen, men arbeidet er vanskelig på grunn av strøm og isforhold, sier Jørgensen.

Frykter ulykke
Han sier at politiet frykter at det kan ha skjedd en ulykke, men at de fortsatt håper at det kan være andre løsninger. Det skal ikke være noen indikasjoner på at det skal ha skjedd noe kriminelt.

Den savnede Ranveig Ludvigsen er 47 år gammel, 170 centimeter høy, tynn og har kort lyseblondt hår. Hun var iført en grønn bukse, brun genser og gummistøvler da hun sist ble sett.

Har du tips? Ring Telemark politidistrikt på telefonnummer 35 59 10 00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.