RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

48-åring tiltalt for drap

Kvinnens samboer var siktet for drap, men saken mot ham er henlagt.

En 48 år gammel mann er tiltalt for forsettlig drap på Vibeche Sofie Falck Danielsen (48) i Trondheim i januar. Så langt har ikke den nå drapstiltalte mannen latt seg avhøre, skriver Adresseavisen.

Ifølge tiltalen ble den 48-årige kvinnen hogget og stukket i hodet og halsen med et skarpt redskap, trolig en øks. Den tiltalte skal også ha mishandlet kvinnen etter at hun var død.

Politiet innstilte på tiltale for forsettlig drap også for den 35-årige samboeren til Danielsen, men Riksadvokaten mener bevisene ikke holder og henla saken.

Vibeche Sofie Falck Danielsen ble funnet i Nidelva i Trondheim 21. januar etter å ha vært savnet siden 16. januar. I leiligheten der kvinnen sist ble observert, fant politiet blodspor.

Førstestatsadvokat Bjørn Kristian Soknes håper at saken vil kunne berammes i Sør-Trøndelag tingrett i løpet av høsten, og trolig blir det satt av rundt ei uke til behandlingen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere