*Nettavisen* Nyheter.

5 myter om kvinner

Er det ikke alltid dine gode intensjoner får henne i bedre humør. Vi forteller deg hvorfor.

25.10.05 14:57

(SIDE2): Kvinner er ikke alltid like lett å skjønne og kan lett misforstås. Under er fem ting menn tror kvinner liker.

1. Å tilbinge all tid med deg
Kvinner ønsker generelt å gjøre en del aktiviteter sammen med deg, men ikke prøv å trenge deg på i alle situasjoner. Du vil heller ikke like om hun ble med deg på alle sportskvelder med gutta. Kvinner trenger tid for seg selv, og har behov for å finne på ting på egenhånd. Husk; jentekvelder er hellig.

2. Å dele alle dine følelser med henne med det samme
Kvinner liker men med følelser, men det går an å overdrive. Å gi for mye av seg selv helt i starten kan være en turn-off og du må finne balansen i hva du deler med henne. Lytt til hva hun gir av seg selv og hold deg på dette nivået.

3. Ærlighet
Ærlighet er en dyd, og de fleste kvinner verdsetter dette høyt, men av og til kan menn være for ærlig. Å si at du ikke liker matlagingen hennes, eller at hennes nye sko er stygge kan være unødvendig sårende, og man bør kanskje vurdere en liten hvit løgn i slike tilfeller. Når det gjelder trofasther, familesaker og økonomi er det vktig at man er 100 % ærlig, og ikke tyr til hvite løgner. Bruk fornuften, og unngå å såre henne unødvendig.

4. Mannen betaler
Ja, kvinner liker genrerelt å bli spandert på, men av og til ønsker også vi å ta regningen. Dette er spesielt om man er litt usikker på forholdet, og om man har fått påspandert en del på tidligere dater. Spander alltid første date, men vær litt mer tilbakeholden på de neste datene.

5. Å dele en dusj/bad
Ofte vil en kvinne like det, men ikke alltid. Kvinner kan ofte ta et bad eller en dusj for å få slappe av, så se an humøret før du inviterer deg selv inn i dusjen.

På tide å finne en kjæreste? Registrer deg gratis på TV2 Match. Tusener er online akkurat nå

(Kilde: AskMen.com)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.