RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

6-åring døde hos legen

Fire leger klarte ikke å redde livet til den lille gutten. Lokalsamfunnet i Rauma er sterkt preget av hendelsen.

Det tragiske dødsfallet skjedde onsdag. Gutten skal ha vært syk siden fredag med feber, magesmerter og oppkast. Tidligere i uken var han på bedringens vei før han onsdag brått ble dårligere. Dødsfallet har gjort sterkt inntrykk på innbyggerne i bygda Isfjorden i Møre og Romsdal der gutten kom fra.

- Foreldrene oppsøkte legekontoret, og her ble seksåringen akutt syk. Han sluttet å puste, sier kommunelege Jon Sverre Aursand i Rauma til VG.

Fire leger forsøkte å holde liv i gutten. Samtidig ble det rekvirert ambulansehelikopter med anestesilege. Men guttens liv sto ikke til å redde. Ennå vet ikke legene hvorfor gutten døde, men Aursand antyder at det kan være influensavirus. Obduksjonsrapporten sier at gutten døde av hjertesvikt som følge av infeksjon.

- Dette var en svært traumatisk opplevelse. Kommunens kriseteam tar nå hånd om guttens familie mens skolen følger opp klassekameratene og de andre elevene på barneskolen. Vi på legekontoret er også sterkt preget av det som skjedde, sier kommunelegen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere