RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

60.000 sniker i Oslo

Sist oppdatert:
60.000 ble tatt i Oslo Sporveiers kontroller i fjor. Det er ledelsen fornøyd med.

(iOslo.no) Til og med november 2006 var det tatt i overkant av 56.000 snikere på transportmidlene til Oslo Sporveier. Hvis desember ligger på det samme snittet som de andre månedene vil det være drøye 60.000 mennesker som har måttet innrømme at de ikke har billett, med en flau rødfarge i kinnene.

- Kampanjene har virket
- De holdningskampanjene vi har hatt de siste årene, samt at vi har kommunisert hyppigere kontroller, har virket godt. Snittet for året til og med november, viser at vi har en samlet snikprosent på bare 3,4, og det er vi fornøyd med, sier driftssjef Bo Graaner til iOslo.no.

For bare noen få år siden, i 2003, var snikprosenten per måned for Oslo Sporveier på hele 6,4 prosent, så ting har blitt bedre.

- Vil bli bedre
- Når vi får det nye billettsystemet på plass, så tror vi at det kommer til å bli en drastisk nedgang. Da vil man måtte ha billett for å komme seg på 80 prosent av avgangsstedene til t-banen, sier Graaner.

For mange er det å bli tatt for sniking en flau affære. Hva er din beste snikehistorie? Legg inn kommentar under.

Les flere saker på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere