RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

66 personer pågrepet i narkoaksjon

Sist oppdatert:
Politiet har gjennomført en narkotikaaksjon mot 89 adresser i Rogaland.

Rogaland politidistrikt har torsdag gjennomført en koordinert narkotikaaksjon i Jæren, Sandnes, Stavanger, Dalane og Strand og Forsand.

90 polititjenestemenn og polititjenestekvinner og to narkotikahunder har deltatt i de omfattende aksjonene.

Forebygge nyrekruttering
- Formålet med aksjonen har vært å forebygge nyrekruttering til narkotikamiljøer, og rettet seg derfor spesielt mot unge brukere og nyetablering av grupper. I løpet av dagen er det ransaket på 89 adresser, og 66 personer er pågrepet og innbrakt, eller blitt avhørt på stedet og deretter løslatt, opplyser politistasjonssjef Odd Tveit Jørgensen ved Sandnes politistasjon i en pressemelding.

Gjort beslag
- Det er gjort beslag i en større mengde hasj, uten at vi vil komme nærmere inn på mengde.Det er dessuten beslaglagt cirka 200 gram amfetamin og diverse tabletter, opplyser Jørgensen.

Dette er andre gang denne uken at politiet i Rogaland politidistrikt gjennomfører en koordinert aksjon mot det unge narkotikamiljøet i distriktet. Tirsdag ble 42 personer pågrepet i en samordnet aksjon.

Les også: 42 personer pågrepet i narkorazzia

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere