RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

760.000 har sett denne parodien

Sist oppdatert:
«Jeg er en ufin tøs, min kropp den er pompøs». Se parodien her.

Brukeren «Darthverycool» har gjort seg flid med sin egen versjon av Aquas «Barbie Girl». Men bruk av stygge ord og henvisninger både hist og her har han muligens truffet blink. Siden videoen ble lagt ut i januar har 760.000 mer eller mindre begeistrede tittere sett den.

Videoen er snekret sammen av brukeren hjemme på roteloftet, men låta skrevet og produsert av Even Rognlien i P4. Han er forbauset over at låtå igjen har dukket opp.

- Det er helt sjukt at den har dukket opp igjen. Vi gjorde den som en sketsj for nesten ti år siden for P4, og den ble bare sendt én gang, sier Rognlien til iOslo.no.

- Hvorfor er det så mange som klikker på den nå?

- Det er vel de sjuke bildene. Jeg aner ikke hva motivet deres er for å legge ut dette her. Vi har ingenting med disse bildene å gjøre, så han kan godt ringe meg, sier han.

Vil ha den fjernet
Låta de parodierer er kåret til en av verdens femti dårligste låter. Allikevel krever en rekke av de innloggede brukerne at parodien må gis ut som singel. Rognlien avviser den muligheten, og vurderer nå å kontakte Youtube for å få videoen fjernet.

- Mange av de vi synger om er døde nå, men jeg vet ikke om det er noen copyright på denne her. I så fall er det Aqua som sitter med den, sier han.

Klarer du å se hvorfor trekvart million mennesker har klikket på denne? Se videoen og døm selv.

Her ser du videoen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere