RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

800.000 stengt ute fra nettbanken

Sist oppdatert:
- Kan ikke garantere at feilen er rettet til i morgen, sier banken. Sjekk om du er rammet.

(iBergen.no) : Nettbanken til landets største finanskonsern, DnB NOR, har vært ute av drift siden åttetiden mandag morgen. Det rammer samtlige av bankens rundt 800.000 nettbankbrukere.

– Årsaken er trolig at det i helgen er blitt gjort noe rutinemessig arbeid på nettbanken. Vi beklager sterkt problemene dette har medført for våre brukere, sier informasjonsrådgiver Marit Giske i DnB NOR til iBergen.no.

Banken kan foreløpig ikke si noe sikkert om når nettfilialen er oppe igjen og klar til bruk, men Giske kan ikke utelukke at nettbanken kan være ute av drift også i morgen.

Dersom problemene vedvarer også tirsdag, vil det ramme særlig hardt de av bankens kunder som er ansatt i stat, fylke og kommune, hvor den 12. er lønningsdato. I morgen er det feriepengene som skal betales ut.

– Det jobbes intenst med å få løst problemet. Forhåpentligvis tar det kun noen timer, men vi kan dessverre ikke garantere at den vil være i orden til i morgen, sier Giske. Hun understreker at bankens kontofon fungerer som normalt.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere